Miljoonat fanit järkyttyivät: ”Selena Gomez raskaana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber saavutti vastikään täysi-ikäisyyden, sillä poplaulaja täytti pari viikkoa sitten 18 vuotta. Bieberin syntymäpäiviä juhlistivat muun muuassa tämän 18 miljoonaa Twitter-fania, jotka täyttivät teinitähden blogin onnitteluviesteillä.

Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa teinipoppari Selena Gomezin kanssa. Nyt kanadalaistähden miljoonat ihailijat järkyttyivät verkossa julkaistun uutisen takia. Teinilaulajan fanisivustolla nimittäin julkaistiin eilen uutinen, jonka mukaan Selena Gomez odottaa lasta Justin Bieberille.

Fanisivuston mukaan Selena Gomez joutui viikonloppuna sairaalaan pahoinvoinnin ja päänsäryn takia. Lisäksi uutisessa kerrottiin, että nuoret rakastavaiset ovat onnellisia esikoislapsestaan. Kohu-uutinen osoittautui kuitenkin aprillipilaksi, mutta monet fanit ehtivät kauhistua raskausuutisesta.

– Onhan tämä varmasti valhetta? Sydämeni pysähtyi, kun luin raskaudesta. Ei tällä tavalla saa pelästyttää, eräs fani kirjoitti Justin Bieber Zone –sivustolla.

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.