Näistä asioista miehet pitävät sängyssä

Lifestyle · Neea Jokinen

Useat pariskunnat haluavat saada piristystä seksielämäänsä esimerkiksi roolileikkien tai seksilelujen avulla. Joskus seksikumppanin villit toiveet eivät kuitenkaan miellytä vastakkaista osapuolta. Nyt Glamour-lehti on kerännyt tunnustuksia viideltä mieheltä, jotka kertovat, mitä he rakastavat seksissä.

28-vuotiaan Jacques-nimisen miehen mukaan parasta seksissä on se hetki, kun sukupuolielimet kohtaavat ensimmäisen kerran. Miehen mielestä ensimmäinen työntö on nimittäin koko seksin huippukohta. 25-vuotiaan baarimikon mukaan parhainta seksissä taas on se, kun naiskumppani saa orgasmin. Miehen mukaan se on seksin taianomaisen hetki.

Michael-niminen opiskelijanuorukainen puolestaan rakastaa suuseksiä. Hänen mukaan yksikään mies ei nimittäin voi olla pitämättä suuseksistä. Miehen mielestä on seksikästä ja kiihottavaa, jos nainen ottaa ohjat ja kontrollin peuhaamisen aikana. Vakuutusalalla työskentelevä 30-vuotias mies puolestaan rakastaa anaaliseksiä, koska se on ”tuhmaa ja extremeä”.