Riita kärjistyi – nainen puri teinityttöä rintaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna tapauksesta, jossa erään pariskunnan sanaharkka ajautui rajuun tappeluun. Nyrkkien heilutteluun yltynyt riita sai päätöksen, kun mies potkaisi tyttöystävänsä rintaan, jolloin naisen silikonirinta räjähti. Nyt poliisit ovat pidättäneet erään naisen, joka käytti purukalustoaan aseenaan rajun riidan yhteydessä.

Lousianan poliisi nimittäin pidätti Shawntay Brown –nimisen naisen, koska tämä oli puraissut 15-vuotiasta teinityttöä rintaan. Viranomaisten mukaan riita oli saanut alkunsa, kun Brown oli ajautunut kiistaan teinitytön isosiskon kanssa. Teinityttö oli riuhtaissut naisen pois sisarensa kimpusta, minkä jälkeen nainen oli hyökännyt nuoren tytön kimppuun.

Teinitytön mukaan Shawntay Brown oli jahdannut häntä juosten ja lyönyt häntä selkään. Sen jälkeen nainen oli puraissut tyttöä tämän rintaan. Poliisien mukaan teinityttö oli näyttänyt viranomaisille naisen aiheuttaman puremajäljen. Tapauksen kuulusteluissa nainen väitti iskeneensä hampaansa teinityttöön, koska tämä oli puraissut häntä ensin, The Smoking Gun –sivusto uutisoi.