Urheilutoimittaja nukahti suorassa lähetyksessä – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä sattuu usein kommelluksia, jotka uutisankkurit mieluummin unohtaisivat. Verkossa levisi äskettäin nopeasti video BBC-televisiokanavan uutisankkurista, joka nukkui suorassa lähetyksessä. Nyt myös eräs hieman iäkkäämpi uutisankkuri päätti ottaa torkut uutislähetyksessä.

ESPN-kanavan 71-vuotias urheilutoimittaja Bob Knight nimittäin lepuutti silmiään suorassa lähetyksessä. Entinen korisvalmentaja oli vaipunut unen rajamaille kesken uutislähetyksen, joten hänen kollegansa joutui herättämään tämän takaisin maanpinnalle pikaisella käsi-iskulla.

Indiana Hoosiers –joukkueen entinen valmentaja hätkähtääkin videolla hereille kollegansa Digger Phelpsin herätyksen johdosta. The General –lempinimen saanut Bob Knight tunnetaan tempperamenttisuudestaan ja värikkäästä persoonallisuudestaan. Hän muun muuassa raivostui taannoin korisottelussa tuomarin päätökselle ja heitti suutuspäissään tuolin keskelle pelikenttää.