YouTube-hitti tuonut perheelle jo 374.000 euroa – katso nettihitti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni on varmasti nähnyt Youtube-palvelussa videon, jossa Charlie puree veljensä sormea. Charlie bit my finger – again! on nimittäin tällä hetkellä Youtuben toiseksi katsotuin video. Videon nettiin laittaneelle perheelle tästä on nyt seurannut rahallisiakin etuja.

Daily Mail -lehti nimittäin kertoo videolla nähtävien Charlien ja Harryn vanhemmista, jotka ovat tienanneet kiitettävän summan rahaa megasuositun videon avulla. Poikien isä, Howard Davies-Carr kertoo lehdelle, että video laitettiin alunperin nettiin, jotta poikien kaukana asuva kummisetä näkisi pojat.

Sittemmin videon suosio on lievästi sanottuna räjähtänyt, sillä videota on käyty katsomassa jo lähes 439 miljoonaa kertaa. Tämän seuruksena myös videon ohessa olevasta mainostilasta tuli erittäin haluttua. Poikien isä tekikin taloudellisesti erittäin kannattavan ratkaisun, ja ryhtyi mainostilan tiimoilta yhteistyöhön Youtuben kanssa. Mainosten avulla perhe on sittemmin tienannut pikkupoikien tähdittämällä videolla jo noin 374.000 euroa kuluneiden viiden vuoden aikana.

Charlie bit my finger on Youtuben tämän hetken toiseksi katsotuin video. Ensimmäistä sijaa katsojaluvuissa pitää vuoden 2010 jalkapallon MM-kisojen virallinen tunnusbiisi, eli Shakiran Waka Waka (This Time for Africa). Kolmannelta sijalta löytyy Bruno Marsin The Lazy Song -hittibiisin musiikkivideo.