Elle MacPherson yhä upeassa kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Elle MacPherson, eli The Body, yritti taannoin siirtyä malliuralta näyttelijäksi, mutta hänen tähdittämänsä televisiosarjan tuotanto keskeytettiin vain viikon jälkeen. Sittemmin Elle Macpherson on nähty tekemässä pääasiassa hyväntekeväisyyttä.

Elle Macpherson ei ole juurikaan peitellyt sulojaan julkisuudessa, sillä neitokainen on paljastanut useamman kerran rintansa mallikuvauksissa. Nyt 47-vuotias kaunotar on kuvattu punaisella matolla hänen saapuessaan Fashion Star -televisiosarjansa lehdistötilaisuuteen. Luomurintaiseksi taannoin tunnustautunut mallikaunotar osoitti olevansa edelleen huippukunnossa.Kuva: SplashKuva: Splash

Australialaissyntyinen Elle Macpherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa. Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma.