Hard Rock Cafe tulee Suomeen ensi kesänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ravintolaketjuihin lukeutuva Hard Rock Cafe tulee Suomeen. Ensi kesänä avattavaan ravintolaan haettiin henkilökuntaa eilen Helsingin Sanomissa julkaistulla työpaikkailmoituksella.

Taloussanomat uutisoi tänään, että ravintolan verkkotunnus Hardrockcafe.fi on rekisteröity 24. tammikuuta. Tällä hetkellä verkkotunnus osoittaa yhtiön verkkosivustolle. Ravintolaketjun verkkosivuilta selviää, että ravintola tullaan avaamaan Helsingissä osoitteeseen Aleksanterinkatu 21.

Kuva: Hardrockcafe.fi

Amerikkalaisen Seminole-intiaaniheimon omistaman Hard Rock Cafen Suomeen tulosta on huhuttu jo vuosien ajan, mutta siitä huolimatta suomalaiset ovat saaneet vielä odottaa hittiravintolaa. Ympäri maailmaa levittäytynyt ketju on perustettu vuonna 1971 Lontoossa. Nykyisin sen päämaja sijaitsee Orlandossa, Floridassa. Hard Rock Cafe -ravintoloita on yhteensä 150 kappaletta 53 eri maassa.