Hautaustoimisto mokasi – ruumisarkussa väärä mies

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Omaisen tai läheisen ihmisen hautaaminen on aina vaikea ja tunteellinen tapahtuma. Erään amerikkalaismiehen hautaaminen sai hänen perheensä kauhuksi kuitenkin vielä epämiellyttävämmän käänteen, kun ruumista käsitellyt hautaustoimisto onnistui mokaamaan totaalisesti.

Daily Mail kertoo pennsylvanialaisesta hautaustoimistosta, jonka virheen seurauksena edesmenneen Richard Tkacikin leski Marlene ja pariskunnan lapset kokivat järkyttävän yllätyksen. Hautaustoimisto oli nimittäin asettanut perheen nähtäväksi väärän miehen ruumiin. Sureva perhe huomasi virheen ollessaan tuomassa miehelle vaatteita tämän tulevia hautajaisia varten.

Harris Funeral Home -hautaustoimiston erheet eivät päättyneet kuitenkaan tähän. Vaikka perhe selitti voimakastahtoisesti ruumiin olevan väärä, hautaustoimiston työntekijät eivät suostuneet uskomaan sekoittaneensa vainajat. Kyseisellä ruumiilla ei kuitenkaan ollut kädessään sydäntatuointia, kuten Richard Tkacikilla, ja ruumiissa oli merkkejä sydänleikkauksesta, jota Richardille ei koskaan oltu tehty. Vasta tässä vaiheessa hautaustoimisto myönsi ilmiselvän virheensä.

Miehen ruumis paikannettiin lopulta sairaalasta, jossa hän oli kuollut. Sekaannuksen johdosta Richardin perhe on haastanut hautaustoimiston oikeuteen, vaatien henkisistä kärsimyksistä, masennuksesta ja nöyryytyksestä 50.000 dollarin korvaukset.