Iron Sky ensi-ilta huomenna: Tässä ohjaajan suosikkikohtaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen jättielokuva Iron Sky saa ensi-iltansa huomenna 4. huhtikuuta. Elokuva on pullollaan hauskoja vitsejä, mutta nyt elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola paljasti Staralle omat kaksi suosikkikohtaustaan.

– Mulla on kaksi kohtausta. Yksi on sellainen, joka tapahtui poliisiasemalla. Se on pieni kohtaus. Me lähdettiin tekemään sitä aivan väärin ja sit yhtäkkiä me tajuttiin, että ”Tälleen tää pitää tehdä!”. Sen jälkeen me saatiin siitä jotenkin tosi hauska. Se oli tosi vaivautunut tilanne ja siitä tuli tosi hauska, Timo Vuorensola kertoo.

– Toinen on avaruusaluksen nousu Kuun sisältä. Leffan näkemättömille se ei vielä kerro mitään, mutta se oli mulle jotenkin alusta lähtien sellainen, että tän pitää olla ison näköinen ja vähän liiankin ison ja överin näköinen, kun se tulla puskee sieltä Kuun sisältä. Se oli mulle tottakai sellainen, josta mä tykkäsin tosi paljon.