James Bond tekee odottamattoman linjamuutoksen – raha puhuu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Graig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Hänelle nimittäin tarjottiin äskettäin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

Näyttelijä tulee nyt ilmeisesti tekemään muutakin Bond-historiaa. Huffington Post -lehti nimittäin kertoo, kuinka tuoreimmassa Bond-elokuvassa Graig nähdään siemailemassa jo legendaarisiksi nousseiden vodkamartinien lisäksi olutta. Tulevassa Skyfall-elokuvassa salainen agentti nähdään ainakin yhdessä kohtauksessa hörppimässä hollantilaista Heineken-olutta.

James Bondin ja Heinekenin yhteistyö levittyy myös elokuvan ulkopuolelle, sillä Daniel Graig tullaan näkemään oluen mainoksessa, jonka ohjaa tulevan Skyfall-elokuvankin ohjaaja Sam Mendes. Heineken on tehnyt Bond-elokuvien kanssa yhteistyötä jo 15 vuotta, mutta tuleva kampanja tulee olemaan aikaisempiin kampanjoihin verrattuna erittäin näkyvä.

Bond-elokuvat eivät ole ainoita agenttielokuvia joiden kanssa olutmerkki on tehnyt yhteistyötä. Esimerkiksi Austin Powers elokuvassa Goldmember hollantilaisolut on vahvasti esillä. Vodkamartineilla tai ilman, uusin Bond-elokuva Skyfall tulee Yhdysvalloissa elokuvateattereihin 9. marraskuuta.