Katie Price lyttäsi Victoria Beckhamin: ”Aurinko sulattanut aivot”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omien realitysarjojensa myötä. Näyttävä kaunotar esiintyy tunnetusti julkisissa tilaisuuksissa rohkeissa asuissa, jotka eivät juurikaan peittele neitokaisen rintavarustusta. Äskettäin povipommi valittiin Britanniassa Vuoden julkkisäidiksi.

Nyt Katie Price on kohauttanut kommentoimalla brittiläisen tyyli-ikoni Victoria Beckhamin puheita jyrkkään sävyyn. Amerikassa uraansa luova entinen spaissari nimittäin antoi aiemmin haastattelun, jossa kertoi edustavansa oman kokonsa puolesta nykyajan keskivertonaista. Victoria on ollut huolestuttavan hoikassa kunnossa jo pitkään, ja Price onkin nyt tyrmännyt täysin hänen puheensa.

– Luulen, että Kalifornian aurinko on sulattanut Victorian aivot, kun hän puhuu tuollaisia. Hän on kokoa 36! Jos hän olisi seurannut viime aikoina lehtiä, hän tietäisi, että suurin osa ihmisistä pitää ruoalla herkuttelusta. Keskiverto brittiläinen nainen on kokoa 46, kertoo Katie Price Daily Mail –lehdelle.

Beckham katsoo olevansa erinomainen roolimalli ja edustaa siksi oman vaatemallistonsa keulakuvana. Räväköistä tempauksistaan tunnettu povipommi kuitenkin ihmettelee, kenelle keskivertoihmiselle tyyli-ikonin vaatteet edes mahtuvat. Hän arvostelee myös niiden korkeaa hintaa, joka rajaa niin sanotut tavalliset ihmiset pois niiden ostajista.

Price on sittemmin ehtinyt olla on/off -suhteessa itseään kahdeksan vuotta nuoremman argentiinalaismallin Leandro Pennan kanssa. Hän ehti erota jo Pennastakin viime vuoden lokakuussa, mutta sittemmin pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan ehtinyt palata yhteen. Heidät bongattiin äskettäin intiimillä illallisella ja he ovat kirjoittaneet Twitter-blogeissaan toisilleen hellyttäviä viestejä.