40-vuotias naisten päiväuni täyttä muskelia – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Sittemmin Marky Mark –taiteilijanimensä sivuun siirtänyt tähtinäyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa kuten Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.

Mark Wahlberg tunnetaan myös Entourage-hittisarjan tuottajana. Nyt 40-vuotias näyttelijäkomistus kuvattiin Pain and Gain –elokuvansa kuvauksissa. Perheenisä ei ole tuoreimpien kuvien perusteella antanut vartalonsa rupsahtaa, sillä neljän lapsen isä on täyttä muskelia. Paidattomana kuvauksissa esiintynyt tähti on treenannut vartalonsa huippukuntoon elokuvaansa varten.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.