Miljonääri halusi lopettaa uhkapelit – teki erikoisen ratkaisun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin päätyy usein äkkirikastuneita ihmisiä, jotka eivät pystyneetkään kuluttamaan sunnattomia rahasummiaan viisaasti. Kerroimme esimerkiksi äskettäin lottovoittajasta, joka menetti koko pottinsa yhdessä yössä uhkapeleihin. Nyt otsikoissa on mies, joka pelasti omaisuutensa peliriippuvuudeltaan erikoisella tavalla.

Chongqing Morning Post -lehti kertoo 39-vuotiaasta Zhang Yongqiangista, joka tienasi itselleen miljoonaomaisuuden omistamillaan kahdella supermarketilla ja parilla muulla kiinteistöllä. Kiinalaismies kuitenkin valitettavasti lankesi uhkapeleihin, ja joinakin peli-iltoina hän hävisi jopa kymmeniätuhansia euroja.

Zhang keksikin omaperäisen ratkaisun pahenevaan peliongelmaansa – nimittäin kaivostyön. Mies ryhtyi vuonna 2008 kaivostyöläiseksi Shihaon kaupungissa sijaitsevaan kaivokseen päästäkseen eroon ulkomaailman houkutuksista. Sittemmin mies on kuitenkin yllättäen rakastunut työhönsä, ja herääkin ilolla joka aamu neljältä mennäkseen töihin.

– En ole pelannut uhkapelejä kolmeen vuoteen, ja tämä on ollut elämäni parasta aikaa, mies kehuu yllättävää ratkaisuaan lehdelle.