Minnie Driver palasi julkisuuteen – bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oopperan kummitus ja Conviction -elokuvista tuttu Hollywood-näyttelijätär Minnie Driver on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa. Vuonna 2008 uutisoitiin Minnien hellyyttävästä raskaudesta ja lapsen syntymästä. Lapsi sai nimekseen Henry Story Driver, ja hänen isänsä henkilöllisyys pidettiin salaisuutena.

Taannoin Driver nähtiin vierailemassa Lisa Kudrowin tähdittämässä komediasarjassa Wed Therapy, jossa hän näyttelee entistä lapsitähteä. Nyt hänet on kuvattu nauttimassa pienokaisensa kanssa aurinkoisesta lomapäivästä Karibialla.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Viime syksynä 42-vuotias tähti avasi viimein sanaisen arkkunsa ja antoi vinkin isästä. The Observer -lehden mukaan Henryn isä on eräs The Riches – televisiosarjan käsikirjoittajista. Driver näytteli sarjassa vuosina 2007-2008. Nimen kaunotar piti salassa, koska kyseessä ei ollut julkisuuden henkilö. Minnie Driver tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös musiikkiurastaan. Hän on julkaissut yhteensä kaksi albumia, joista viimeisimmällä vierailee muusikko Ryan Adams.