Nainen väitti olevansa raskaana – vatsa oli täynnä kokaiinia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huumeiden salakuljettajien tiedetään keksivän hulluja tapoja, joilla saada huumeet kuljetettua jäämättä kiinni. Äskettäin otsikoissa oli tapaus, jossa kasapäin heroiinia niellyt nainen yritti väittää lentokentän tullivirkailijoille olevansa raskaana.

Nyt samankaltaisia salakuljetusyrityksiä on ilmennyt lisää. Uutistoimistot kertovat 20-vuotiaasta brasilialaisnaisesta, joka oli teipannut kehoonsa kiinni 2,1 kilogrammaa kokaiinia. Järki ei naisen päätä suunnattomasti pakottanut, sillä matkustamista yrittänyt neitokainen oli väittänyt Natalin kaupungissa sijaitsevan lentokentän virkailijoille olevansa raskaana.

Nuori nainen jäi kiinni rutiinitarkastuksen yhteydessä, sillä hän oli vaikuttanut erittäin hermostuneelta. Salakuljettaja myönsi teippanneensa valevatsaansa suuren lastin kokaiinia. Samalla pidätettiin myös naista odottamassa ollut 24-vuotias mies.