Hittikomedian fanit riemastuivat – elokuva saa jatkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaiset elokuvaohjaajat Peter ja Bobby Farrell tunnetaan viime vuosikymmenien hauskimpiin lukeutuvista komediaelokuvista. Farrellyn veljekset ovat ohjanneet huippusuosion saavuttaneita filmejä, kuten Sekaisin Marista, Me kaksi & Irene sekä Nuija ja Tosinuija. Äskettäin veljekset saivat juuri valmiiksi The Three Stooges -elokuvansa.

Nyt heidän kerrotaan suunnittelevan jatko-osaa eräälle 90-luvun kulttikomedioista, Jim Carreyn ja Jeff Danielsin tähdittämälle Nuija ja Tosinuija -elokuvalle. Peter Farrelly kertoo elokuvan olleen pitkään veljesten suunnitelmissa.

– Tämä on ensimmäinen jatko-osa, jonka olemme ikinä tehneet. Aloitamme kuvaamaan Nuija ja Tosinuija 2 -elokuvaa syyskuussa. Alkuperäiset tähdet Jim Carrey ja Jeff Daniels ovat mukana projektissa, kertoo Peter Farrelly E! Online -sivustolle.

Nuija ja Tosinuija -elokuvalle tehtiin epävirallinen jatko-osa jo vuonna 2003, kun Troy Miller ohjasi elokuvan Nuija ja vielä nuijempi – kun Harry tapasi Lloydin. Elokuva vie hölmöjen kaverusten tapaamishetkeen näiden nuoruuteen 80-luvulle. Elokuvaa ei voida pitää autenttisena, sillä Farrellyn veljekset ja alkuperäistähdet eivät osallistuneet sen tekemiseen. Filmin pääosia näyttelivät Derek Richardson ja Eric Christian Olsen.