Perheenäiti lähti bileisiin – ulosteissa rypevät lapsen yksin kotona

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräs 20-vuotias äiti oli jättänyt pienen vauvansa useaksi päiväksi yksin kotiin juhlimisen takia. Nainen kertoi poliisien kuulusteluissa käyneensä silloin tällöin katsomassa vauvaa ja antamassa lapselleen Cheerios-muroja.

Nyt eräs brittinainen on tuomittu vankilaan lapsiin kohdistuneesta laiminlyönnistä ja julmuudesta. Hän nimittäin jäi kiinni viime vuonna törkeästä laiminlyönnistä, kun hän oli jättänyt pienet lapsensa yksin kotiin bilereissun takia. 26-vuotias nainen oli jättänyt kolme pientä lastaan kotiin nukkumaan ja lähtenyt itse yökerhoon juopottelemaan.

Perheenäiti jäi kiinni, kun naapurit huomasivat naisen lapsien juoksevan seuraavana aamuna alasti kadulla. Naapureiden mukaan lapset olivat likaisia ja heidän vartaloissaan oli ulostetta. Poliisien tultua paikalle, he löysivät nuoren äidin humaltuneena tämän kodin pihalla sijaitsevasta liiteristä. Viranomaisten mukaan naisen päällä oli kiinnioton aikaan edellisen yön ”klubivaatteet”.

Myymälävarkauksistakin kiinni jäänyt nainen on kertonut poliiseille katuvansa tekoaan. Laura Palmerin mukaan hän ei ollut koskaan aikaisemmin jättänyt jälkikasvuaan yksin kotiin. Hänet tuomittiin neljäksi kuukaudeksi vankilaan teostaan. Lisäksi naisen toimia valvotaan tuomion jälkeen vielä vuoden ajan, The Sun -lehti uutisoi.