Rekka ja hinausauto putosivat jyrkänteeltä Norjassa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tampereella kärsittiin sunnuntaina rajuimmasta lumimyräkästä vuosikymmeniin, kun muutamassa tunnissa satoi monin paikoin yli 20 senttiä lunta. Lopulta koko kaupungin ulosmenotiet olivat tukossa satojen kolarien johdosta. Nyt Norjan lumisissa maisemissa on sattunut onnettomuus.

BBC News -sivusto uutisoi, että hinausauto oli hinaamassa lumisella ja kapealla tiellä suurta rekkaa. Hinaus meni kuitenkin pahasti pieleen, kun rekka suistui tien reunaan ja kaatui kaiteen päälle.

Videolla nähdään, kuinka tien reunassa sijaitseva kaide pettää tonneja painavan rekan alla. Sen jälkeen valtava rekka putoaa kallion reunalta ja vetää hinausauton mukanaan. Nettivideolla nähdään, kuinka hinausauton kuljettaja ehtii hypätä täpärästi pois autonsa kyydistä ennen pudotusta.