Rihanna tuntee vetoa ufoihin: ”Etsin niitä taivaalta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Viime päivinä hänet on nähty usein suositun näyttelijäkomistuksen Ashton Kutcherin seurassa, ja Hollywoodissa velloivat huhut suhteesta ja jopa avoliitosta.

Poptähti kuitenkin kiisti äskettäin huhun jyrkkäsanaisesti ja kertoi olevansa sinkku. Rihanna on ollut viime aikoina kiireinen, sillä hän on edustanut julkisuudessa uuden Battleship-scifi-elokuvansa takia. Nyt supertähti on kertonut tuijotelleensa lapsena tuntikausia taivaalle ufoja etsien.

– Olen aina tuntenut vetoa ufoihin ja isänikin oli niistä hyvin kiinnostunut. Katselin monesti taivaalle niitä etsien. En koskaan nähnyt yhtään alienia, mutta kerran näin tähdenlennon ja huusin isälle nähneeni ufon, kertoo Rihanna The Sun -lehdelle.

Poptähti tekee debyyttiroolinsa keväällä ensi-iltansa saavassa Battleship-elokuvassa. Rihanna näyttelee scifi-elokuvassa armeijassa työskentelevää ampujaa, joka päästelee hengiltä useita pelottavan näköisiä alieneita. Laulaja on väittänyt julkisuudessa etsineensä tämänkaltaista roolia jo hetken aikaa, joten ehkäpä hänen varhainen kiinnostuksensa ufoihin vaikutti elokuvaroolin valintaan.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.