Tältä Tampereella näyttää nyt – terassikausi ei alkanutkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Suomen ykkösuutinen oli Pirkanmaalle iskenyt historiallisen raju lumimyräkkä, jollaista ei ole nähty alueella kymmeniin vuosiin. Lumikaaoksen seurauksena kaupunki joutui ensimmäistä kertaa mottiin, kun kaikki ulosmenotiet olivat tukossa. Tänään lumimassoja on viimein päästy korjaamaan pois.

Varovaisten arvioiden mukaan lunta pyrytti eilisen päivän ja yön aikana yhteensä noin 45 senttiä. Kaupungin keskustassa eräät ravintolat ehtivät jo pystyttää kesäterassinsa, mutta vielä tänään terasseilla on valtava määrä lunta. Terassikauden alkamista saadaan siis vielä hieman odottaa.Kuva: Stara

Tänä aamuna, 3. huhtikuuta 2012, monet töihin lähteneet joutuivatkin jättämään autonsa lumikinoksiin. Eilen Tampereella kolaroitiin satoja autoja, ja tapaukset ovatkin nyt ruuhkauttaneet sekä vakuutusuyhtiöt että autokorjaamot. Alla näet kuvagallerian siitä miltä Tampereen keskustassa parhaillaan näyttää.Kuva: StaraKuva: StaraKuva: Stara