Nuori näyttelijäkomistus: ”En halua olla kaikkien kullanmuru!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Zac Efron on totuttu näkemään hoikkana näyttelijänä, mutta taannoin hän esiintyi julkisuudessa aikaisempaa kookkaampana. Efron asteli Golden Globe -gaalaan kahdeksan kiloa painavampana, mutta sittemmin selvisi, että lihominen liittyi hänen uusimman elokuvansa roolihahmoon.

Lihaksikkaassa kunnossa viime aikoina esiintynyt Zac Efron deittailee nykyään näyttelijätär Lily Collinsin kanssa. Nyt 24-vuotias High School Musical -tähti on kertonut, ettei halua tulla enää tunnetuksi pelkkänä teinityttöjen kullanmuruna.

– En osaa selittää mitä sana kullanmuru edes tarkoittaa, en itsekään ymmärrä sitä. En usko olevani sellainen, enkä mielestäni ansaitse titteliä, kertoo Zac Efron Huffington Post –sivustolla.

Zac Efron nousi supertähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvasarjan myötä. Zac seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin ja Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin.