Ex-teinitähti neuvoo: Näin valmistaudut suutelemaan oikein

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kiusallinen tilanne ikuistettiin videolle, joka levisi nopeasti verkossa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Zac Efron nähdään seuraavaksi The Lucky One -elokuvassa, jossa hänellä on lukuisia intiimejä kohtauksia näyttelijätär Taylor Schillingin kanssa. Nyt 24-vuotias näyttelijä on paljastanut suuteluvinkkinsä. Entinen teinitähti nimittäin kertoi, ettei hän syö koskaan haisevia ruokia, kuten tonnikalaa tai sipulia, ennen suutelukohtauksien kuvaamista.

– Jauhan koko ajan suussani purkkaa ennen suutelukohtauksia. Söin kerran tonnikalaleivän ennen suutelukohtausta ja vastanäyttelijäni ei oikein pitänyt siitä. Se oli niin noloa. Mies, älä tee niin, Zac Efron kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Zac Efron näyttelee Nicholas Sparksin novelliin perustuvassa The Lucky One -elokuvassa sotilasta, joka etsii tosirakkauden käsiinsä. Näyttelijäkomistus keräsi taannoin vartaloonsa massaa yli 11 kilon verran elokuvaa varten. Hänen kerrottiin käyttäneen ex-tyttöystävänsä Vanessa Hudgensin kunto-ohjaajaa treenatakseen vartalonsa huippukuntoon.

Zac Efron nousi supertähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvasarjan myötä. Zac seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin ja Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin.