Facebook-ystäviltä 25 000 euroa kuolevan sulhasen häihin

Ohhoh! · Stara.fi

Sosiaalinen media on tuonut tullessaan monia mullistuksia, jotka vaikuttavat esimerkiksi käyttäjien yksityisyyteen. Facebookin kaltaiset yhteisöpalvelut voivat tuottaa myös onnellisia tilanteita, kun ihmiset yhdistyvät joukolla auttamaan toisiaan.

Nyt Facebook-ystävät ovat keränneet kuolemansairaalle sulhaselle huiman summan, jotta mies voi toteuttaa viimeisen toiveensa ja päästä naimisiin rakkaansa kanssa. Joukko Tom Cooper -nimisen miehen Facebook-ystäviä toimi laupiaina samarialaisina, kun mies joutui kurkkusyövän vuoksi lopulta lopettamaan työnsä huoltomiehenä.

Cooperin unelmana oli päästä naimisiin rakkaansa kanssa ja antaa tyttärilleen onnellisia muistoja ennen kuolemaansa. Tyttöystäväkin joutui lopettamaan työnsä huolehtiakseen miehestään päivittäin. Varaton pariskunta järjesti varainkeruun Facebookin välityksellä, mikä herätti perheen, ystävien, paikallisten yritysten ja tuntemattomien ihmisten huomion.

Kaikki lahjoittivat rahaa pariskunnalle ja nämä onnistuivat keräämään neljän viikon aikana 20.000 puntaa. Rahoilla pariskunta saa kustannettua onnellisen päivänsä.

Hyvää tekevät ihmiset ovat tarjonneet pariskunnalle ilmaista hääpaikkaa, juhlatilaa, lahjoja, limusiinia, pukuja, valokuvaajaa, kukkia, hääkakkua sekä hevosia ja vaunuja. Morsian Tammy Dale sai myös valita itselleen unelmiensa hääpuvun paikallisesta kaupasta. Pariskunnan häihin on kutsuttu noin 100 vierasta.

– Emme olleet uskoa tätä todeksi. Tarjouksia vain sateli ihmisiltä. Kiitämme kaikkia, tämä merkitsee meille uskomattoman paljon, kertoo Tammy Dale The Sun -sivustolle.