Suomalainen televisiotähti menehtyi 55-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta suosittujen tähtien poismenoista kertovia uutisia on viime kuukausina saatu lukea keskimääräistä useammin, mutta nyt yllättävä suru-uutinen on tavoittanut myös kotimaiset näyttelijäpiirit.

Näyttelijä Jaana Järvinen on nimittäin menehtynyt 55-vuotiaana. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Turkulainen-lehden mukaan vuonna 1956 syntynyt Järvinen oli näytellyt vuodesta 1985 alkaen Turun kaupunginteatterissa. Urallaan hän työskenteli lisäksi myös Oulun ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa.

Parhaiten Jaana Järvinen muistetaan suosituista televisiosarjoista, joista helmikuussa alkanut Yleisradion Tehdas-televisioosarja nähdään televisioruuduissa parhaillaan ja koko kevään ajan. Muita Järvisen televisiotöitä ovat esimerkiksi Hyvien ihmisten kylä, Elämän suola ja Huojuva talo. Järvinen sai Jussi-palkinnon vuonna 2002.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat