Suomalaisrokkari järkyttää: ”Kissat säkkiin ja painojen kanssa järveen!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen on jälleen aiheuttanut ihmetystä blogikirjoituksellaan. Iltalehden blogissaan Hynynen nimittäin ruotii blogikirjoituksia ja niiden surkeaa tasoa. Suoranaista tyrmistystä on kuitenkin aiheuttanut rokkarin kommentti kissoista.

– Lemmikkien kuvat on ihan sietämättömän ärsyttäviä. Ketä kiinnostaa kaverin kirppuja täynnä oleva, haiseva rakki tai luonnehäiriöinen kissa? Kissanpennut ovat ärsyttävimpiä. Miksi ne on muka söpöjä? Ei muuta kuin kaikki vaan säkkiin ja painojen kanssa järveen! Jouni Hynynen kirjoittaa blogissaan.

Hynynen kertoo myös syövänsä mieluummin kilon ulostetta kuin katsovansa Robinin musiikkivideon.

Viime vuonna julkaistu Kotiteollisuuden yhdestoista studioalbumi Kotiteollisuus myi platinaa jo viime vuoden loppupuolella, mutta virallinen tiedote jäi tekemättä. Myöhemmin yhtyeen basisti kommentoi tapausta.

– Emme jaksaneet, koska eihän näitä paskoja kukaan kuitenkaan lue, basisti Hongisto kertoi.

Yhtye tulevana keväänä studioon äänittämään jatkoa vuonna 2008 ilmestyneelle Sotakoira-levylle, joka julkaistaan syksyllä 2012. Sotakoira II -nimisen levyn coverit ovat vielä hakusessa, mutta yllätyksiä on luvassa.

– Joo, pläräämme levykokoelmiamme kiivaasti tällä hetkellä. Hongisto on väläytellyt Unisefia, Sinkkonen Pepe Wilbergiä, Karmila höpisee tapansa mukaan sekavia ja minä elän tunnemyrskyä kaikista mahdollisista vaihtoehdoista Mahoneitsyen ja Sepi Kumpulaisen väliltä, kertoo yhtyeen herkästi kokeva artisti, runopoika Hynynen.