Kännykkä räjähti taskussa – sytytti housut palamaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on viime vuosina uutisoitu tapauksista, joissa matkapuhelimien räjähdykset ovat aiheuttaneet käyttäjilleen vakavia palovammoja tai jopa kuolemia. Esimerkiksi vuonna 2007 erään korealaismiehen uutisoitiin menehtyneen LG Electronics -merkkisen kännykän räjähdykseen.

Nyt Britanniassa uutisoitiin eräästä nuorukaisesta, joka sai jalkaansa palovamman kännykän räjähdyksen takia. 21-vuotias Michael Taylor oli katsonut televisiota, kun yhtäkkiä hänen upouusi HTC-matkapuhelimensa räjähti hänen farkkujensa taskussa.

Vartijana työskentelevä nuorukainen kertoi farkkujensa syttyneen palamaan, minkä jälkeen hän juoksi keittiöön ja heitti vettä reitensä päälle. Nuorukaisen mukaan tilanne oli tuskainen ja hän joutuikin sairaalaan palovammansa takia. Michael Taylor suunnittelee parhaillaan oikeustoimia HTC-yritystä vastaan. Kännykän valmistaja on kertonut aloittaneensa tutkimustyöt räjähdyksen takia, The Sun -lehti uutisoi.