Koira söi miehen urheiluliput – sinnikäs mies hankki liput takaisin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Augustassa Yhdysvalloissa pidettävä Masters Tournament on yksi vuoden isoimmista golfturnauksista, jonne lippujen saaminen on usein erittäin kovan työn takana. Nyt eräs mies menetti lippunsa yllättävällä tavalla, mutta sai ne kuitenkin takaisin.

Amerikkalaismies meni yllättävän pitkälle saadakseen jo kertaalleen menettämänsä Masters-lippunsa takaisin. Russ Berkman -nimisen miehen Sierra-koira oli nimittäin epähuomiossa syönyt tämän kultaakin arvokkaammat turnausliput, Daily Mail -lehti kertoo. Mies meni paniikkiin, mutta tyttöystävänsä neuvomana päätti kuitenkin saada liput takaisin koiran sisältä. Ainoa ratkaisu tilanteeseen olikin pakottaa koira oksentamaan.

Golf-fanaatikko syötti koiralleen vetyperoksidia, jonka avulla koiran sai turvallisesti oksentamaan. Tämän jälkeen epätoivoinen mies alkoi penkomaan oksennusta löytääkseen rakkaiden lippunsa jäänteet. Berkman onnistui kuin onnistuikin kasaamaan noin 70 prosenttia arvokkaista lipuistaan. Tämän jälkeen neuvokas mies soitti Augustan golfklubille, ja tilanteen selitettyään sai onnekseen uudet, koiran oksentamattomat liput. Koiran kunnosta ei kerrottu.