Lauren ei enää poseeraa bikineissä – onneksi on arkistokuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Sarja nosti kuitenkin viihdemaailmaan useita julkkistähtiä, joista Conrad on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa.

Muotisuunnittelijana työskentelevä Lauren Conrad laittoi äskettäin hulppean televisiosta tutun Hollywoodin kotinsa myyntiin. Nyt 25-vuotias kaunotar kertoi haastattelussa rajuista itsetunto-ongelmistaan. Realitytähti nimittäin kertoi, ettei hän ole esitellyt bikinivartaloaan Los Angelesissa vuosiin, koska hän on vainoharhainen selluliitistään.

– Olin kerran rantalomalla Cabossa ja eräs henkilö tuijotti selluliittiäni. Se satutti minua. En ole pitänyt uima-asua Los Angelesissa vuosiin sen takia, Lauren Conrad kertoi Glamour-lehdelle.

Kaikesta huolimatta Lauren on aiemmin kuvattu useita kertoja bikineissä.

Muhkuraihostaan vainoharhainen Lauren kertoi myös, että hän nauttii parhaillaan sinkkuelämästään. Neitokainen viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa, mutta hän haluaisi deittailla enemmän miesten kanssa. Kaunotar kumosi julkisuudessa velloneet romanssihuhut ja kertoi, ettei hän seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa.

Lauren Conrad tunnetaan myös MTV-kanavan realitysarjasta Laguna Beach. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä. Realitykaunotar on myös julkaissut muodista ja kauneudesta kertovan kirjan ja toiminut muotisuunnittelijana.