Näin pettäjämies nolataan kunnolla – tässä esimerkki

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurustelu -tai seksisuhteiden yllättävä päättyminen voi aiheuttaa jätetylle osapuolelle surun lisäksi koston janoa. Esimerkiksi pettäminen voi aiheuttaa voimakasta vihan tunnetta petetylle osapuolelle, joka voikin kostaa kumppaninsa teon vaikkapa julkisella nöyryytyksellä.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuva, jossa nähdään, kuinka petetyksi joutunut vaimo ilmoittaa hauskalla tavalla elämänmuutoksestaan naapurustolle. Nainen on nimittäin kiinnittänyt kotinsa kuistille suurehkon mainoslakanan, jossa hän kertoo muuttavansa pois pettäjämiehensä luota. Ruusuisessa lakanaviestissä nainen myös kiittää naapureitaan ”mahtavista muistoista”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat