Pikkupoika teki 1080 asteen ”mahdottoman” skeittitempun – tässä tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eräs kaksitoistavuotias poika on rikkonut ennätyksen, johon täysikasvuisetkaan skeittaajat eivät ole pystyneet. Daily Mail -lehti kertoo Tom Shaarista, joka on nyt tehnyt ensimmäisenä maailmassa 1080 asteen tempun skeittirampilla.

Amerikkalaispoika rikkoi ennätyksen Woodward Westin urheiluleirillä Kaliforniassa. Poika pyörähti ilmassa kokonaan ympäri kolme kertaa. Ikäisekseen erittäin lahjakas skeittaaja onnistui tempussa kuudennella yrityskerrallaan. Tom on skeitannut koko ikänsä, ja hänen muihin saavutuksiinsa kuuluu myös 720 asteen temppu.

Uskomattomalla tempullaan pikkupoika tuhosi monien ammattiskeittaajien unelmat ennätyksen rikkomisesta. Esimerkiksi tämän hetken X Games Skateboard Vert -mestarin Shaun Whiten uskottiin tulevan olemaan ensimmäinen, joka pystyy onnistuneesti tekemään kyseisen tempun. Whiten tilaisuus meni kuitenkin sivu suun, sillä ainoastaan 36 kiloa painava nuorukainen nappasi tällä viikolla ennätyksen nimiinsä.

– Se oli helpompaa kuin uskoinkaan, kaksitoistavuotias superskeittaaja kommentoi ennätyksen rikkomista.