AL: 7-vuotiaan kännykkään alkoi tulla seksiviestejä

Ohhoh! · Stara.fi

Ulkomailta on raportoitu jo useampaan otteeseen kuinka uusiin kännyköihin on yllättäen alkanut tulla seksiväritteisiä viestejä täysin tuntemattomista numeroista. Yleensä on käynyt ilmi, että sama numero on ollut aiemmin jollain toisella käytössä.

Nyt tällainen tapaus on sattunut myös Suomessa. Aamulehti uutisoi nimittäin tänään kuinka seitsemänvuotias pikkupoika sai syntymäpäivälahjaksi kännykän ja siihen liittymän. Pian puhelimeen saapui kuitenkin tekstiviesti, jossa viitattiin seksipalveluihin.

Selvittelyissä kävi ilmi, että numero oli aiemmin ollut seksipalveluja käyttäneen miehen käytössä. Perhe joutui lopulta vaihtamaan pojan liittymän ja numeron. Operaattori DNA kertoi Aamulehdelle, että aiemmin käytössä olevat puhelinnumerot ovat aina puolen vuoden ajan karenssissa ennen niiden antamista uudelle omistajalle.