Poikaystävän kosto liian pitkälle – levitti tyttöystävän nakukuvia ja puhelinnumeroa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Otsikoihin nousee aina välillä kateellisia ex-puolisoita, jotka ovat yrittäneet tehdä heistä eronneen puolison elämän erittäin vaikeaksi. Nyt eräs amerikkalainen mies on tehnyt julman koston entiselle tyttöystävälleen.

Jätetty poikaystävä nimittäin jakoi kaupungilla kuvia, joissa hänen ex-tyttöystävänsä esiintyi lähes alastomana. Mies asetti kuvia näytille muun muuassa ravintoloihin ja kauppojen seinille. Katkera mies oli kaiken lisäksi kirjoittanut kuviin ex-tyttöystävänsä nimen, osoitteen sekä puhelinnumeron.

Härskit kuvat levisivät nopeasti Lawrencevillen kaupungissa. Nainen kertoi, että entisen kumppanin tekemä kepponen on pilannut hänen elämänsä. Yksityisyyttä loukkaavan koston takia naisen kotiovelle on ilmaantunut uteliaita miehiä. Lisäksi miehet ovat ottaneet naiseen yhteyttä paljastavassa kuvassa ilmoitetun puhelinnumeron takia.

– Elämäni on yhtä helvettiä. En voi poistua kotoani, koska minua pelottaa, nainen kertoi Wsbtv-sivustolle.