Leffatähti tosielämän sankariksi – pelasti naisen hengen!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi hetkessä Hollywood-tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Sittemmin suosikkinäyttelijäksi noussut Gosling sai Oscar-ehdokkuuden Half Nelson -elokuvasta.

Nyt 31-vuotias supertähti on saanut naiset ympäri maailmaa rakastumaan häneen entistä enemmän, sillä näyttelijäkomistus on urhoollisesti pelastanut erään brittinaisen hengen. Laurie Penny -niminen journalisti kertoo Twitter-blogissaan, kuinka Gosling pelasti hänet jäämästä taksin alle New Yorkissa. Penny kertoo, kuinka on brittinä tottunut katsomaan liikenteessä eri suuntaan autoja varten, sillä Britanniassahan on tunnetusti vasemmanpuoleinen liikenne.

Tämän seurauksena neitokainen meinasi jäädä auton alle. Paikalle sattunut näyttelijäkomistus kuitenkin veti naisen ajoissa turvaan. Onnekas nainen ei heti itse edes tajunnut kuka hänen pelastajansa oli. Toimittajan lähellä ollut tyttö kuitenkin varmisti Goslingin identiteetin sanomalla Pennylle tapahtuneen jälkeen ”sinä onnekas ämmä”.

Ryan Thomas Gosling oli mukana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa, josta kuuluisuuteen ponnahtivat myös muun muuassa Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake. Äskettäin näyttelijäkomistus tähditti Emma Stonen kanssa Crazy Stupid Love -elokuvaa. Hän seurusteli taannoin The Notebook -vastanäyttelijänsä Rachel McAdamsin kanssa, mutta suhde päättyi eroon neljän vuoden yhdessäolon jälkeen.