Vakava veriteko Jessie J:n keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on hetki sitten tapahtunut vakava veriteko, kun noin 30-vuotiasta miestä puukotettiin viihdetähti Jessie J:n konsertissa Lontoossa. Rikkinäisestä pullosta iskun niskaansa saanut mies on kiidätetty sairaalaan ja kriittisessä tilassa.

Veriteko tapahtui Pulse-klubilla, jossa Jessie J oli lopetellut keikkansa puolen yön aikaan. Yleisön poistuessa paikalta oli narikan kohdalla syntynyt tappelunujakka, joka ilmeisesti johti vakaviin seurauksiin. Konserttitapahtuma oli puhelinvalmistaja BlackBerryn sponsoroima.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Daily Telegraph, jonka mukaan uloskäynnille kertyi valtava väentungos, koska keikan järjestäjä ei ollut varautunut yleisön lähtemiseen samaan aikaan. Poliisi on pidättänyt yhden miehen epäiltynä tapauksesta. Paikalla olleet 450 ihmistä pidettiin sisätiloissa aamukahteen saakka.