Kardashianin sisarusparvelta kuuma video nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi pyörii parhaillaan televisiossa Yhdysvalloissa. Viime aikoina realityperheen kuopukset Kendall ja Kylie Jenner ovat viihtyneet julkisuuden valokeilassa.

Teinisiskokset ovat tehneet muun muuassa rutkasti mallintöitä. Nyt Kardashianien julkkisperhe on julkaissut verkossa musiikkivideon. Ökyrikkaat tähdet nähdään videolla tanssimassa ja liikuttelemassa suitaan Lady Marmalade -kappaleen tahtiin. Realitykaunotar Kourtney Kardashian esiintyy musiikkivideolla kireässä nahkahameessa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.