Popkaunottaren bikinivartalo hipoo täydellisyyttä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kyseessä on hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Äskettäin Alexandra Burke joutui tappouhkauksen kohteeksi, kun eräs ravintolatyöntekijä uhkasi puukottaa poptähden kuoliaaksi. Nyt 23-vuotias laulajatar kuvattiin Karibian rannalla pienissä bikineissä. Näyttävän kaunottaren muhkea bikinivartalo käänsikin katseita, kun neitokainen ilakoi rantavedessä. Katso kuvat tästä.

Alexandra Burke on kertonut julkisesti, ettei hän ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen vartaloonsa, koska hänellä ei ole juurikaan esimerkiksi rintoja. Vuonna 2009 kaunotar alkoi seurustelemaan lapsuudenystävänsä Nicholas Sagarin kanssa. Pari vuotta kestänyt suhde päättyi kuitenkin eroon etäsuhdeongelmien takia. Alexandra seurustelee nykyisin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.