Anna Kournikovan bikinikroppa on maineensa veroinen! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläinen tennistähti Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Aiemmin viime vuonna Anna valittiin NBC-televisiokanavan Suurin pudottaja -ohjelman kunto-ohjaajaksi. Myöhemmin hänen kerrottiin saaneen potkut Suurin pudottaja -ohjelmasta.

30-vuotiaan venäläiskaunottaren epäillään saaneen potkut, koska hän diivaili televisiosarjan kuvauksissa ja riitaantui useiden kilpailijoiden kanssa. Nyt Anna on herättänyt ihastusta tuoreilla kuvillaan, joissa hän viettää rantalomaa Miamissa rakkaansa poptähti Enrique Iglesiaksen kanssa. Seksikäs urheilija viihtyi lomalla pikkuruisissa bikineissä, jotka paljastivat tähden treenatun kropan.

Aiemmin raskaushuhujen keskiössä ollut tähti todistaa litteällä vatsallaan, ettei hänelle ole tulossa vauvaa ainakaan lähiaikoina. Tenniksen pelaamisen lopettanut tähti näyttää lomaillessaan viehkeän hyvinvoivalta ja ruskettuneelta. Kournikovan nähdään myös keikistelevän kuvissa rakkaalleen. Katso kuvat tästä.

Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Venäläiskaunotar on aktiiviuransa jälkeen jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.