Poikabändin laulaja pidätetty raiskaustutkinnassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen 90-luvulla mainetta niittänyt Another Level -poikabändi tunnetaan parhaiten hiteistään Freak Me ja From the Heart. R&b-vaikutteista musiikkia soittava yhtye hajosi, kun sen laulaja Dane Bowers jätti bändin sooloprojektiensa vuoksi.

Viime vuodet Bowers on viettänyt hiljaiseloa musiikin suhteen, mutta mies osallistui vuonna 2010 Britannian Big Brotherin julkkisversioon. Nyt Bowers on pidätetty osallisuudesta naisen raiskaustapaukseen.

32-vuotiasta entistä popkomistusta ja tämän miespuolista ystävää syytetään erään naisen hotellihuoneeseen hyökkäämisestä ja tämän raiskaamisesta. The Sun -lehden tietojen mukaan Bowers ei itse ole raiskannut naista, mutta mies oli epäilyjen mukaan avustanut ystäväänsä väkivallanteossa. Uhri vietti iltaansa aiemmin klubilla, jossa Bowers toimi tiskijukkana.

Bowers ja hänen ystävänsä pidätettiin tiistaina naisen antaman videolausunnon jälkeen ja heitä kuulusteltiin tapahtuneesta. Molemmilta otettiin DNA-näytteet ja sormenjäljet ennen kuulustelua. Miesten kerrotaan kieltäneet kaikki syytökset.

Dane Bowersin tiedetään deittailleen aikoinaan povipommi Jordania, eli glamourmalli Katie Pricea. Hän on eronnut vaimostaan Chrissy Johnstonista ja miehellä on Kai-niminen poika entisen tyttöystävänsä kanssa. Muusikkoa syytettiin vuonna 2010 huumeiden kauppaamisesta. Myöhemmin mies vapautettiin kuitenkin kaikista syytteistään.