Käärme aiheutti kauhua lentokoneessa – pakkolasku!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Samuel L. Jacksonin tähdittämä Snakes On A Plane -elokuva sai taannoin monet lentokoneella matkustavat kurkkimaan epäluuloisesti penkkiensä alle. Elokuvassa ruumaan lukitut käärmeet onnistuivat pujahtamaan matkustamoon.

Nyt eräs australialainen pilotti on joutunut kokemaan tosielämän Snakes On A Plane -elokuvamaisen kohtauksen. Braden Blennerhassett -niminen lentäjä nimittäin joutui tekemään pakkolaskun, kun hän huomasi käärmeen luikertelevan lentokoneen ohjaamossa.

Mies yritti pysyä rauhallisena ja soittaa lennonjohtoon, mutta käärme oli liikkunut radion päälle. Lopulta mies onnistui saamaan yhteyden Darwinin lentoaseman lennonjohtoon ja hän joutui tekemään pakkolaskun käärmeen takia. Lennonjohto piti aluksi miehen hätäpuhelua vitsinä.

– Huomasin, että ohjaamossa on käärme. Käännyin takaisin lentoasemalle ja kerroin heille, että lentokoneessa on käärme, lentäjä kertoi Northern Territory News -lehdelle.