Suosikkinäyttelijälle päävamma – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Kevin Bacon on palkittu lukuisilla elokuva-alan palkinnoilla roolitöistään. Hollywoodin tähtikastiin lukeutuvan näyttelijän tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa X-Men: First Class, Footloose ja Frost/Nixon.

Nyt 53-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin joutuneen sairaalaan päävamman takia. Kevin Bacon kertoi loukkaantumisestaan faneilleen Twitter-blogissaan. Tähden päävamman syytä ei tiedetä, mutta näyttelijä kertoi saaneensa päähänsä tikkejä Georgian Atlanta Medical Center -sairaalassa.

– Loukkasin pääni tänä aamuna. Kiitos Atlantan Medical Centerille pääni ompelemisesta. He laittoivat minulle tikkejä, Kevin Bacon kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kevin Bacon muutti pois kotikonnuiltaan 17-vuotiaana luodakseen uraa teatterinäyttelijänä New Yorkissa. Hän sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle vuonna 2003. Kevin Bacon on ollut naimisissa näyttelijätär Kyra Sedwickin kanssa jo 24 vuoden ajan. Pariskunnalla on kaksi lasta, Travis-poika ja tytär Sosie.