Kim Kardashian keikistelee nettikuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Parhaillaan hän poseeraa useampienkin lehtien kansikuvissa.

Lehtikuvien lisäksi Kim Kardashian pitää huolen kuviensa leviämisestä myös itse, sillä hän julkaisee usein omia kuviaan. Eilen Kim julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän keikistelee valkoisissa bikineissä takamuksensa pääosassa.Kuva: Twitter

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.