Kauhistus! Näyttelijäkaunotar pilasi kasvonsa – tässä leikkausten tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Lara Flynn Boyle on tullut vuosien mittaan tutuksi muiden muassa rooleistaan Twin Peaks -hittisarjassa sekä Oikeus ja kohtuus –televisiosarjassa. Boyle nähtiin myös Miehet mustissa 2 -elokuvassa Tommy Lee Jonesin ja Will Smithin kanssa.

Näyttelijätär joutui taannoin uutisotsikoihin karmean muodonmuutoksensa takia. Lara Flynn Boyle nimittäin muokkasi kasvojaan vuonna 2010 useilla kauneusleikkauksilla, jotka turmelivat tumman kaunottaren luonnollisen kauneuden.

Näyttelijätär ei ole vieläkään päässyt irti kauneusleikkaus-kierteestään, sillä tuoreimpien kuvien perusteella Lara Flynn Boyle on täyttänyt huuliaan Botoxilla. Plastiikkakirurgi Paul S Nassifin mukaan tähdelle on tehty muun muuassa kasvojenkohotus ja nenäleikkaus. Katso kuvat tästä.

Näyttelijätyönsä ja ulkonäkömuutoksiensa lisäksi Boyle oli aiemmin julkisuudessa pitkästä on/off-suhteestaan Jack Nicholsoniin. Näyttelijätär meni naimisiin viisi vuotta sitten Donald Ray Thomasin kanssa San Antoniossa Teksasissa. Aikaisemmin Boyle on ollut naimisissa John Patrick Deen kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1996, mutta avioliitto kesti vain kaksi vuotta.