Poliisikin ihmeissään: Mies virtsaa naiskollegoiden tuoleille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin 31-vuotiaasta miehestä, jolla on addiktio vauvana olemiseen. Aikuisvauva muun muuassa käyttää päivittäin vaippoja, joihin hän haluaa virtsata. Nyt Yhdysvaltojen Iowassa on pidätetty eräs mies, joka päästi virtsarakkonsa valloilleen erikoisessa paikassa.

59-vuotias Raymond Fooley -niminen mies jäi nimittäin kiinni toimistotuoleille virtsaamisesta. Miehen työpaikan valvontakamerat saivat ikuistettua työntekijän itse teossa. Poliisien mukaan mies oli virtsannut useiden naiskollegoidensa toimistotuoleille.

West Des Moines -poliisilaitoksen julkaiseman raportin mukaan miehellä oli pääsy työpaikan tietokantaan, josta hän näki muun muuassa työntekijöiden kuvia. Raymond Fooleyn tapana oli etsiä tietokannasta viehättävien naistyöntekijöiden kuvia. Naisten kuvat katseltuaan mies käveli heidän työhuoneisiinsa ja virtsasi naiskollegoidensa toimistojen tuoleille.

Mies jäi kiinni erikoisesta toiminnastaan, kun naistyöntekijät ihmettelivät työhuoneissaan lemuavaa virtsan hajua. Raymond Fooley kertoi poliisien kuulusteluissa pitävänsä tekoaan epäsoveliaana. Poliiseille ei ole kuitenkaan vieläkään selvinnyt motiivia miehen virtsateoille. Mies joutuu korvaamaan virtsalla tuhoamansa toimistotuolit työpaikalleen 4.500 dollarilla, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.