Prostituoitu vaati palkkionsa McDonaldsin hampurilaisina

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Floridassa on pidätetty eräs juustohampurilaisia himoitseva prostituoitu, kun valeoperaatiota tehnyt siviiliasuinen poliisi otti viikonloppuna kyytiinsä kadulla kävelleen 47-vuotiaan naisen.

Autokyydin aikana poliisi kertoi naiselle haluavansa harrastaa seksiä tämän kanssa. Prostituoiduksi osoittautunut nainen kertoi seksipyynnön onnistuvan, jos mies ostaisi hänelle McDonald’s-ravintolasta kaksi tuplajuustohampurilaista.

Poliisi oli käynyt ostamassa naisen vaatimat hampurilaiset 2,75 dollarin hintaan. Sen jälkeen nainen ohjasi miehen läheiselle parkkipaikalle, jossa he voisivat ”viedä sopimuksen päätökseen”. Poliisi pidätti valeoperaation päätteeksi Christine Baker -nimisen naisen, joka joutuu oikeuden eteen prostituutiosta, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.