Rita Ora on Britannian Rihanna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Barbadoksella syntynyt laulajatar Rihanna on nykyään maailman suosituimpia poptähtiä. Laulaja tunnetaan dramaattisista mieskuvioistaan, vaihtuvista tyyleistään ja paljastavista asuistaan. Nyt supertähti on saanut varteenotettavan kilpailijan Rita Ora -nimisestä uudesta r&b-kaunottaresta.

Britanniassa koko elämänsä asunut laulajatar on etnisyydeltään Kosovon albaani. Tummaääninen Ora tekee parhaillaan debyyttialbumiaan. Laulaja on julkaissut albumilta jo singlen How We Do (Party). Nyt kaunotar nähdään uudella seksikkäällä R.I.P. -musiikkivideollaan räppäri Tinie Tempahin kanssa.

Videolla Ora tanssii paljastavissa asuissa ja kultakäädyissä. Laulajatar ottaa tilan haltuun kiehnäämällä tyhjässä parkkihallissa räppäri Tinie Tempah taustallaan. Kaunisäänistä naista on verrattu heti Rihannaan, vaikka hän on kertonut suuriksi idoleikseen myös poptähdet Gwen Stefanin ja Beyonce Knowlesin.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis.