Seksikäs automainos järkyttää katsojia – bikinikissat olivat liikaa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Automainoksissa on totuttu näkemään tasaisia maanteitä, joissa häikäisevän puhtaat ja kiiltävät menopelit kurvaavat. Nyt Toyota-automerkki on ottanut hieman rohkeamman lähestymistavan erään automallinsa mainokseen.

Babes ’n’ donuts -nimisellä mainosvideolla nähdään, kuinka neljä bikinikaunotarta poseeraa korkokengissään donitsikassan edessä. Sen jälkeen neitokaiset menevät istumaan Toyota iQ -merkkiseen autoon maitojuomien ja donitsien kanssa.Kuva: YouTube

Eräs naiskuski alkaa pian hurjastelemaan punaisella pikkuautolla ja tekee peruuttaen huimia pyörähdyksiä. Neitokaiset yrittävät syödä herkkueväitään hurjan autokyydin aikana, mutta pian auton sisätilat ovat täynnä maitoroiskeita ja donitsin muruja. Lisäksi naiset kiljuvat kurkku suorana ketterän pikkuauton kyydissä.