Sorsanpoikaset saivat yllättävää apua – hellyttävä video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan lähes jatkuvalla syötöllä eläinaiheisia videoita, joista jotkut nousevat uutisotsikoihin. Uutisoimme taannoin eräästä ankanpoikasesta, joka ruokki kaloja lammella. Nyt verkossa on julkaistu hellyttävä video, joka vilisee suloisia sorsanpoikasia.

Nettivideolla nähdään, kuinka sorsaemo auttaa pienokaisiaan ylittämään punaisen katukynnyksen. Kaikki sorsanpoikaset eivät kuitenkaan onnistu korkeassa ylityksessä, vaan ne jäävät uikuttamaan tien varrelle.

Sorsaemo liikkuu videolla huolestuneen näköisenä, kun sorsanpoikaset eivät onnistu ylityksessä. Pian videolla kuitenkin nähdään, kuinka eräs mies asettaa katukynnyksen eteen tiiliskiven, jota pitkin pienet siipiveikot kiipeävät emonsa ja sisarustensa luokse.