Ex-teinitähti rohkeassa seksikohtauksessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Nyt 24-vuotias näyttelijä näyttää karistaneen teini-idolin maineensa, sillä tähti näytteli suihkussa rohkean seksikohtauksen The Lucky One -elokuvan vastanäyttelijänsä Taylor Schillingin kanssa. Hän näyttelee Nicholas Sparksin novelliin perustuvassa The Lucky One -elokuvassa sotilasta, joka etsii tosirakkauden käsiinsä.Kuva: YouTube, Warner Bros

Näyttelijäkomistus keräsi taannoin vartaloonsa massaa yli 11 kilon verran elokuvaa varten. Hänen kerrottiin käyttäneen ex-tyttöystävänsä Vanessa Hudgensin kunto-ohjaajaa treenatakseen vartalonsa huippukuntoon. Efron nousi supertähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvasarjan myötä.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin ja Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin.