Beyonce isorintaisena merenneitona – katso rantakuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat äskettäin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan.

Eilen maailmalla ihmeteltiin Beyoncen itsensä julkaisemaa bikinikuvaa, jossa ei ollut enää mitään merkkejä raskaudesta. Kuva lietsoi epäilyjä, ettei Beyonce edes ollut koskaan raskaana. Samalla hän julkaisi verkossa myös kuvan itsestään hiekkaan haudattuna. Kuvassa Beyoncesta näkyy vain pää, kun muu vartalo on peitetty hiekalla ja siitä on muovailtu isorintainen merenneito.

Kuva: Tumblr

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.