Lataa EP-levy ilmaiseksi Starasta: Dilemma vs. Johnboy EP

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tarjoaa jälleen lukijoilleen yksinoikeudella mahdollisuuden ladata ilmaiseksi uutta kotimaista musiikkia. Tällä kertaa jaossa on Dilemma & Johnboyn uusi EP-levy kokonaisuudessaan. EP sisältää seitsemän eri kappaletta, ja mukana on myös tuore single Intro (Kaikkien huulilla), jossa vierailee Mi Pietilä.

Dilemma vs. Johnboy on toisin sanoen artisti vs. tuottaja -kokoonpano. Uuden netti-EP:n vokaaleista vastaa Dilemma vierailijoineen, ja koko biisilistan äänimaailmasta on puolestaan vastuussa Johnboy. Etelähelsinkiläisen kaksikon projekti sai alkunsa viime vuoden loppupuolella, kun musiikin kautta tutustuneet pitkäaikaiset ystävykset päättivät vihdoin luoda jotain yhteistä, konkreettista ja uutta.

Lataa EP-levy tästä linkistä.

Lähtökohtana oli tehdä musiikkia omalla painollaan sydäntä kuunnellen ja lopputuloksena syntyi sielukas, nykypäivän soundeilla leikittelevä seitsemänraitainen EP. Tämä kokonaisuus haluttiin tuoda jokaisen saataville ja siksi se onkin ladattavissa jo heti julkaisupäivänään ilmaiseksi netistä.

Toinen puolisko Dilemma julkaisi hiljattain, vuoden 2011 loppupuoliskolla, ensimmäisen virallisen albuminsa keikkakumppaninsa Miguelin kanssa. Takinkääntäjät-nimellä kulkeva pitkäsoitto julkaistiin helsinkiläisen Freedom Records -levy-yhtiön kautta. Albumi on kuunneltavissa Spotifyssa ja ostettavissa konkreettisena hyvin varustelluista levykaupoista. Taustoista vastaava Johnboy saattaa jo olla joillekin tuttu nimi tuotantotiimi Musicloversin riveistä.